Фото: Овој базен изгледа како и секој друг се додека не скокнете во него!

Овој базен изгледа многу примамливо па веднаш ќе посакате да запливате во него…
Но, не дозволувајте очите да ве излажат. Холанѓанинот Јех

Пронајдете не на следниве мрежи: