Фото: Овој брачен пар ги насмеа сите со профилната фотка на Фејсбук

Брачен пар ја насмеа целата јавност со профилната фотка на ФејсбукОвој брачен пар ја покажа својата креативност на дело.
Дефинитивно тие двајца успеаја да го насмеат цел свет со нивната фотографија.
Погледнете за што се работи на следната страна:

Овој брачен пар ја покажа својата креативност на дело.
Дефинитивно тие двајца успеаја да го насмеат цел свет со нивната фотографија.

Пронајдете не на следниве мрежи: