Фото: Овој човек имал секс со мачка!

Loading...

Американецот Рајан Хевенс Тененхолк, се иживувал со мачка во периодот од јануари 2012 до јануари 2013 година. Зоофилот е уапсен, а доколку биде прогласен за виновен го очекува казна затвор( минимално пет години затвор). Американецот Рајан Хевенс Тененхолк, се иживувал со мачка во периодот од јануари 2012 до јануари 2013 година. Зоофилот е уапсен, а доколку биде прогласен за виновен го очекува казна затвор( минимално пет години затвор). Од обвинителството не е соопшено како дошле до информации дека Рајан се иживувал со мачката, но навеле дека тој ја силувал мачката цела година.
Зоофилот е во моментов во притвор.
-Во моментот кога имавме основано сомнение дека осомничениот имал сексуални односи со животно, поднесовме кривична пријава и тој е уапсен. Не можам да кажам дали мачката што ја злоставувал му припаѓала на него или не, како ни тоа кој не известил за неговото однесување- изјавила обвинителката.
Доколку се докаже дека е виновен, го очекува затворска казна од најмалку пет години. Тој во моментов е во притвор, а доколку сака да се брани од слобода треба да плати 250.000 долари.Американецот Рајан Хевенс Тененхолк, се иживувал со мачка во периодот од јануари 2012 до јануари 2013 година. Зоофилот

loading...
Loading...