Фото: Овој човек нема да го преживее ова фотографирање

Loading...

Храброст или лудост?Овој човек нема да го преживее ова фотографирање!
Дали на човеков не му се живее ние не знаеме, но знаеме дека ова е голема храброст…
Погледнете ја „последната“ фотографија на овој човек:

На следниот ЛИНК погледнете ја последната фотографија од…Овој човек нема да го преживее ова фотографирање!
Дали на човеков не му се живее ние не знаеме, но знаеме дека ова е голема храброст…

loading...
Loading...