Фото: Овој човек силувал тиква?!

Американецот Едвин Тоберг од Охајо е осуден на 11 месеци затвор поради силување на тиква и чамец на надувување. Тобергт (34) е уапсен во јуни оваа година, а за време на судењето се изјаснил како виновен.
Судијата кој му ја изрекол пресудата, изјавил дека неговите акции се непристојни и дека друштвото тоа не може да го толерира.
„Спремен сум да престанам со таквите глупости“, изјавил Тобергт во своја одбрана.
Инаку тој има направено и други прекршоци, помеѓу кои и мастурбирање пред деца, за кое е соодветно казнет.Тобергт (34) е уапсен во јуни оваа година, а за време на судењето се изјаснил како виновен.
Судијата кој му ја изрекол пресудата, изјавил д

Пронајдете не на следниве мрежи: