ФОТО: Овој графит е ВИСТИНСКИ ХИТ на социјалните мрежи!

На графитот пишува: „Ане е најолемата ***** во Штип“. Но, Ане решила да не остане рамнодушна.Овој графите под Исарот претставува вистинско сведоштво за оригиналноста на штипјани.
Што е пооригинално: првиот или вториот пасус?Овој графите под Исарот претставува вистинско сведоштво за оригиналноста на штипјани.
Што е пооригинално: првиот или вториот пасус?

Пронајдете не на следниве мрежи: