Фото: Падна помирување- Славица Чуктераш и Тања Савиќ повторно најдобри пријателки

Loading...

Откако во март оваа година ги подсредија односите и решија да стават крај на нивниот судир поради кој со години не зборуваа, Тања Савиќ и Славица Чуктераш, повторно станаа блиски.Тоа го говорат и фотографиите кои се појавија на социјалните мрежи, а на кои тие две можат да се видат заедно на сите градски случувања.
Како што дознава Ало.рс , Тања ќе биде една од поканетите на венчавката на Славица Чуктерсаш со голманот Владо Аврамов со кој неодамна се вери.
Погледнете ја фотографијата:

Тоа го говорат и фотографиите кои се појавија на социјалните мрежи, а на кои тие две можат да се видат заедно на сите градски случувања.
Ка

loading...
Loading...