Фото: Пајакот на Општина Центар искрши пола маало!

Loading...

„Пајакот дојде, однесе неколку автомобили, се врати, искрши гранки од дрво, испокина и кабли, што оптика, што за телефонија ли, зеде уш

loading...
Loading...