Фото: Папата фан на Даниел!

Loading...

Папата голем фан на Даниел :)Твитерџиите денеска уште еднаш потврдија дека знаат да бидат инвентивни, а некои медиуми докажаа дека знаат да бидат лекоумни… 
Па така денес можевме да го прочитаме СТАТУСОТ на Канје Вест за Даниел.
Но, исто така и Обама и Ријана го подржаа Даниел, за тоа може да прочитате на следниот ЛИНК.
Во продолжение може да ја прочитате и КОЛУМНАТА која стана вистинси хит-„ Даниел Кајмакоси- Срам за Македонија“.Твитерџиите денеска уште еднаш потврдија дека знаат да бидат инвентивни, а некои медиуми докажаа дека знаат да би

loading...
Loading...