Фото: „ПАРОДИЈА“ од Рафа Бенитез која ќе ве насмее до солзи

Кога зборуваме за „Troll Football“ зборуваме за место каде најголемите фудбалски фанатици се на едно место на „Facebook“ каде се постираат разни шеговити слики со пишан текст на самите, секако фудбалот во предна смисла, шегата исто, а понекогаш истите слики па и самиот текст на нив би ве подзамислил на целата логика и теорија.
Кавани во Челзи, а како дојде до тоа? Па сето тоа било просто и едноставно, Абрамович го отпушти Бенитез од клупата на Челзи, овој се префрли на клупата на Наполи, и од таму дозволи уругваецот да премине во Челзи. Да, од една страна шеговито, од друга страна и навистина тоа се случи.
Во превод тоа би гласело вака: 
Абрамович: Го сакам Кавани!
Мацари: Не!
Рафа, го сакам Кавани!
Рафа: ОК! Имам план! Отпушти ме, јас ќе станам тренер на Наполи и ќе ти го продадам.
Абрамович: (Се смее…)
Кога зборуваме за „Troll Football“ зборуваме за место каде најголемите фудбалски фанатици се на едно место

Пронајдете не на следниве мрежи: