ФОТО: Партнерот на Никола си ја покажа машката гордост!

Loading...

Фотографијата која Никола Хјуз ја објави на нејзиниот профил на Инстаграм, крена огромна прашина на интернет. Еве зошто!Нејзината фотографија немаше да привлече толкаво внимание, ако зад неа не се наоѓаше нејзиниот дечко кој си ја покажа гордоста.
Во прилог ви ја прикажуваме нецензурираната фотографија:
Нејзината фотографија немаше да привлече толкаво внимание, ако зад неа не се наоѓаше нејзиниот дечко кој си ја покажа гордоста.
Во прилог в

loading...
Loading...