Фото: Пејачка промовираше танга за машала жени!

Loading...

Меѓу популарните жени кои имаат вишок килограми и кои гордо ги истакнуваат облините се најде и оваа пејачкаИнди за време на својот настап носеше тесен црн и проѕирен фустан кој и ги оцртуваше облините, а низ тантелата се гледаше тангата која поради дебелината морала да ја крене високо преку колковите и преку стомакот, а пак одзади се оцртувала секоја линија од нејзиниот задник.

 
Како сето ова да не било доволно, низ шлицот се гледа целулитот, но дефинитивно на српската пејачка Инди воопшто не и сметало тоа.
Таа промовираше танга за машала девојки, но по се изгледа промоцијата лошо и заврши. После овој настап и појавување таа доби само негативни коментари.
Инди за време на својот настап носеше тесен црн и проѕирен фустан кој и ги оцртуваше облините, а низ тантелата се гледаше тангата која поради

loading...
Loading...