ФОТО: Пејачката Ева Нединковска си фати ново момче

Loading...

По раскинувањето на долгата врска со Гаро Тавитјан, убавата пејачка Ева Нединковска си најде ново момче и го покажа на јавноста.Нејзиното срце го освои веб дизајнерот Јурак, а фотографиите заедно со него, Ева ги објави на својот фејсбук профил.
Инаку, Ева направи апстиненција на музичката сцена и се посвети на Центарот за обука „Ева“ (Едукативна вокациска асистенција), кој го основа и менаџира.

Нејзиното срце го освои веб дизајнерот Јурак, а фотографиите заедно со него, Ева ги објави на својот фејсбук профил.
Инаку, Ева направи апс

loading...
Loading...