Фото: Перо Антиќ, Бо Мекејлеб и Илиевски го „молат“ Гечевски да игра

Loading...

Досетливиот капитен Перо Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски, на оригинален начин сакаат да допрат до Тодор Гечевски.Досетливиот капитен Перо Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски, на оригинален начин сакаат да допрат до Тодор Гечевски.
Тие преку оваа фотографија го „молат“ Гечевски да се врати во репрезентацијата и да им помогне на Евробаскет 2013, пишува Екипа.
Тодор Гечевски досега стои на категоричниот став дека ја завршил својата репрезентативна кариера, но така кажаа и Перо Антиќ и Владо Илиевски, па се вратија да ги бранат боите на Република Македонија на Европското првенство во Словенија.Досетливиот капитен Перо Антиќ, Лестер Бо Мекејлеб и Владо Илиевски, на оригинален начин сакаат да до

loading...
Loading...