Фото: Перо Антиќ ужива со својата сопруга на кејот на Вардар

Loading...

Македонскиот кошаркарски репрезентативец Перо Антиќ денеска уживаше со својата сопруга Розе на кејот на Вардар.Македонскиот кошаркарски репрезентативец Перо Антиќ денеска уживаше со својата сопруга Розе на кејот на Вардар.
Тој се релаксира пред утрешниот меч со Литванија, кој е дел од подготовките за настапот на ЕП во Словенија што започнува на 4 септември.
Повеќе на ТЗМ.МКМакедонскиот кошаркарски репрезентативец Перо Антиќ денеска уживаше со својата сопруга Розе н

loading...
Loading...