Фото: По едно непишано правило за мажите и жените

Секоја жена не е за автомобил и секој маж не е за во кујна. Доказ за тоа е сликата подолу.
Никогаш не оставајте сам маж во кујна, доколку не сакате да ви се случи ова.  
Секоја чест за добрите возачки способности на некои од жените, но мораме да признаеме дека не ретко се случува токму тие да ги прават нај катастрофалните грешки зад воланот!
Што мислите вие?

Како гледаат мажите на боите, а како жените, погледнете на следниот ЛИНКСекоја жена не е за автомобил и секој маж не е за во кујна. Доказ за тоа е сликата подолу.

Пронајдете не на следниве мрежи: