Фото: По повод 8-ми септември денеска во Скопје се одржа манифестацијата „Oldtimers and tuning cars show Skopje 2013″

Loading...

По повод Денот на независноста на Република Македонија, денеска во Скопје се одржа манифестација под името  &bdqu

loading...
Loading...