Фото: Побрзајте, на пазарите во Скопје има „ЕКШН“!

По пазарите низ Скопје може да се заприметат најразлични бисери. Па така и денес, некој од пазарџиите бил расположен за нов бисер и нормално поголема заработувачка. 
Доколку денес ви е потребно да купите јаболка, побрзајте бидејќи на пазар има „ЕКШН“ односно во превод АКЦИЈА!!
По пазарите низ Скопје може да се заприметат најразлични бисери. Па така и денес, некој од пазарџиите бил расположен з

Пронајдете не на следниве мрежи: