Фото: Почина привлечната русокоса од серијата „Луди 70-ти“

Loading...

Актерката била пронајдена мртва во клиниката за одвикнување, а на рацете имала убоди од игли.Лиса Робин Кели, актерката која се прослави по улогата на привлечна русокоса во серијата „Луди 70-ти“,почина во средата. Според Daily Mail, Лиса доживеала срцев удар два дена откако се пријавила на клиниката за одвикнување од зависности, а нејзините раце биле покриени со убоди од игли.
„Лиса добороволно се пријави во центарот за рехабилитација оваа недела затоа што долго време се бори со зависности…
Повеќе на ТЗМ.МКЛиса Робин Кели, актерката која се прослави по улогата на привлечна русокоса во серијата „Луди 70-ти“,почи

loading...
Loading...