Фото: Подмладена за 10 години – Нина Бадриќ со нова фризура

Loading...

Познатата српска пејачка Нина Бадриќ реши да изненади со нов стајлинг со кој изгледа како девојче.Таа ја сменила бојата на косата како  и нејзината фризура која ја прави за 10 години помлада. 
Погледнете, како ви се допаѓа?

 
Таа ја сменила бојата на косата како  и нејзината фризура која ја прави за 10 години помлада. 
Погледнете, како ви се допаѓа?

loading...
Loading...