Фото: ПОДОБРА И ОД МАЈЛИ: Македонка тверкаше на полициски автомобил

Loading...

Тверкањето е тренд кој ја обзеде цела планета..Тверкањето е тренд кој ја обзеде цела планета, а овој „танц“, колку и да е невкусен, стана популарен кај младите.
Оваа девојка без никаква резерва се послужи со полициската кола како „реквизит“ и тверкуваше на неа.Тверкањето е тренд кој ја обзеде цела планета, а овој „танц“, колку и да е невкусен, стана популарен кај младите.
Оваа девојка

loading...
Loading...