Фото: Погледнете – Фифи стана русокос/а?!

Loading...

Фифи, кој се прослави во музичкото шоу „Икс фактор“ целосно го смени имиџот за потребите на снимањето на неговиот нов спот за песната „Намерно“ и стана русокоса.Фифи, кој се прослави во музичкото шоу „Икс фактор“ целосно го смени имиџот за потребите на снимањето на неговиот нов спот за песната „Намерно“ и стана русокоса.
– Свесна сум дека ова е шоубизнис и затоа многу вложувам во својата кариера, како на музички план така и во стилот. Песната ја испеав на српски јазик, бидејќи останувам во Белград да градам кариера – изјавил Фифи за српски „Ало“.
Спотот е снимен на неколку локации. Со руси локни и заводливи движења Фифи цело време флертувал со камерата.
Погледнете како изгледа Фифи со новиот имиџ:

Фифи, кој се прослави во музичкото шоу „Икс фактор“ целосно го смени имиџот за потребите на снимањето на неговиот нов спот за песната &

loading...
Loading...