Фото: Погледнете го моторот кој чини 130.000 долари!

Комбинирајќи го талентот на човекот кој ги дизајнираше превозните средства во филмот ‘’Tron: Legacy’’ со историјата на производителот на спортски возила Лотус и добивате диво суштество ’’Lotus C-01 motorcycle’’Прототипот на ваквиот ѕвер е веќе изработен и регистриран со што е во процес на тестирање од 20 февруари оваа година.
Доколку сакате да го поседувате ова моќно ѕверче на две тркала од својот буџет ќе треба да одвоите отприлика околу 137 000 $ изјавуваат од Лотус со тоа што ќе биде уникатен во серија од само 100 примероци. Сериското производство веќе е започнато а испораката на истите ќе започне во Август оваа година.
За изработка на бесниот ѕвер се задолжени ‘’Kodewa Performance Motorcycles’’ заедно со ‘’Holzer Group’’ а тој дефинитивно ќе го носи знакот на Лотус.
Во прилог можете да го погледнете моќниот Lotus C-01 кој ни помалку ни повеќе ќе има точно 200 коњски сили:

 

Прототипот на ваквиот ѕвер е веќе изработен и регистриран со што е во процес на тестирање од 20 февруари оваа година.
Доколку сакате да го

Пронајдете не на следниве мрежи: