ФОТО: Погледнете го слаткото синче на „Величествениот“

Турскиот актер Халид Ергенч, уживаше заедно со сопругата Бергузар Корел и нивното тригодишно синче Али во познатото одмаралиште Џесме.На фотографиите може да се забележи дека семејството добро се забавуваше.
Но, она што ќе ви го привлече вниманието е нивното синче.
Погледнете го ова малечко и слатко детенце.
Којзнае, можеби еден ден ќе бидеме во можност и него да го видиме на малите екрани.
На фотографиите може да се забележи дека семејството добро се забавуваше.
Но, она што ќе ви го привлече вниманието е нивното синче.

Пронајдете не на следниве мрежи: