Фото: Погледнете го УТРИНСКОТО ДЕКОЛТЕ на ќерката на Џајиќ

Loading...

Драгана Џајиќ на Твитер прикачи своја фотка каде е без шминка, а на себе носи длабоко деколтирана ноќница.Драгана Џајиќ на сите им покажа колку е убава кога ќе се разбуди.
Таа на Твитер прикачи своја фотка каде е без шминка, а на себе носи длабоко деколтирана ноќница.
Ќерката на легендата од Црвена Ѕвезда, со месеци е една од девојките кои ја возбудуваат српската јавност, без разлика дали ја фалат или навредуваат. 

'Morning! pic.twitter.com/xZqw1mKYfr
— Dragana Dzajic (@dzdragana) September 24, 2014
Драгана Џајиќ на сите им покажа колку е убава кога ќе се разбуди.
Таа на Твитер прикачи своја фотка каде е без шминка, а на себе носи длабо

loading...
Loading...