Фото: Погледнете ја 22 годишната жешка Русинка

 
Катја Самбука е пејачка и актерка и има само 22 години. Таа е вистинска ѕвезда во својата земја, а како што изгледа, веќе и поп

Пронајдете не на следниве мрежи: