Фото: Погледнете ја фотографијата на Кристина Ковач која ги преплави социјалните мрежи

Loading...

На социјалните мрежи постојано кружат фотографии од светските креатори на револуционерни идеи воо светот на интернетот и технологијата, Стив Џобс, Бил Гејтс, марк Зукенберг, а меѓу нив се најде и онаа на Кристина Ковач.Натпреварувачите на музичкото шоу Х Фактор стануваат се по популарни, а тоа се забележува и на социјалните мрежи. Бендот „Доктори“ чиј ментор е Кристина Ковач се состои од 5 симпатични момчиња.
Никола Станојевиќ, марко балабановиќ, Урош Туркулов, Армин Маликиќ и Предраг Антиќ се членовите на бендот на Кристина, кои добиваат се поголемо внимание, што поради гласовните способности, што поради изгледот кој им се допаѓа на младите девојчиња.
На социјалните мрежи постојано кружат фотографии од светските креатори на револуционерни идеи воо светот на интернетот и технологијата, Стив Џобс, Бил Гејтс, марк Зукенберг, а меѓу нив се најде и онаа на Кристина Ковач.
Под фотографијата на секоја личност, пишува кој која фирма ја основал, додека под фотографијата на Кристина Ковач…погледнете на следната страна!

 

Не пропуштајте да погледнете дека Кристина Ковач покажа нешто повеќе на последната емисија од Х Фактор. Додека пак плочките на еден од „Докторите“ погледнете ги на следниот ЛИНКНатпреварувачите на музичкото шоу Х Фактор стануваат се по популарни, а тоа се забележува и на социјалните мрежи. Бендот „Доктори“ чиј

loading...
Loading...