Фото: Погледнете ја оваа фатална убавина!

Loading...

Русинките се едни од најубавите жени во светот. Погледнете ја фотографијата, на која се прикажани кадетките од прва година на Воениот универзитет за комуникации за време на церемонијата на давање заклетва во Санкт Петербург. Погледнете ја фотографијата, на која се прикажани кадетките од прва година на Воениот универзитет за комуникации за време на церемонијата на давање

loading...
Loading...