ФОТО: Погледнете ја сестраноста на рускиот претседател Владимир Путин

Ретко кој толку многу умее и пројавува интерес во сите свери на живеењето. Кој друг претседател е толку сестрано умешлив?

Пронајдете не на следниве мрежи: