Фото: Погледнете ја жешката Рита Ора во нов секси костум!

Рита Ора облечена во најсекси костум, каков не сме виделе уште од времето на костумот за филмот Жена- мачка. Сето тоа го направи за една обична прошетка низ Лондон, во средата. Сето тоа го направи за една обична прошетка низ Лондон, во средата. 

Пронајдете не на следниве мрежи: