Фото: Погледнете како да направите метла од шишиња

Погледнете како може да направите метла од шишиња.Многу брзо и многу едноставно. За неколку минути може да направите метла. Секако таа може да ви послужи за по дома.
Погледнете ја фотографијата и видете како со неколку едноставни чекори може да се направи метла од шишиња.
 Многу брзо и многу едноставно. За неколку минути може да направите метла. Секако таа може да ви послужи за по дома.

Пронајдете не на следниве мрежи: