ФОТО: Погледнете како изгледа бебе старо 12 седмици

Loading...

Детето Ноах умрело на 20 февруари 2014 година. Неговата мајка решила да го нарече Ноах, што во превод значи мир и одмор.Кога Ноах умрел имал само 12 седмици, но на сликата добро се гледа дека се работи за зачеток на нов човек.Кога Ноах умрел имал само 12 седмици, но на сликата добро се гледа дека се работи за зачеток на нов човек.

loading...
Loading...