Фото: Погледнете како изгледа „новиот“ автомобил на папата

Loading...

Папата доби автомобил како подарок, и тоа не било каков, туку бело рено старо веќе 20 години кое има поминато над 300.000 километри.
Имено,

loading...
Loading...