Фото: Погледнете како изгледал Даниел Кајмакоски како дете

Loading...

Даниел Кајмакоски на својата фан страна прикачи фотографија од неговото детство!Нашиот натпреварувач во Х Фактор, момчето кое со брзина на светлината ги освои срцата на целиот Балкан, Даниел Кајмакоски на својата фан страна сподели една фотографија која ги изненади сите.
Тој прикачи фотографија од неговото детство, односно од периодот кога тој живеел во Македонија.

Покрај фотографијата Даниел напиша:
„Јас и мојот голем брат Далибор од времето кога ни беше најубаво и кога се уште живеевме во Македонија баш тогаш почнав да учам кирилица но после првата година заминавме во Австрија! Еве ја сменив азбуката на Македонски ама ако има грешки ќе мора да ми опростите и да ме поправате за да научам пак.Нашиот натпреварувач во Х Фактор, момчето кое со брзина на светлината ги освои срцата на целиот Балкан, Даниел Кајмакоски на својата фан страна спо

loading...
Loading...