Фото: Погледнете како изгледала Адријана Алачки некогаш

Уште една фотографија во рубриката „Некогаш и сега“ на познатите личности.Погледнете како изгледала познатата пејачка и готвачка некогаш. Заедно со неа на насловната на школското списание „Наш Свет“ позираат и нејзиниот сопруг Горан, како и Ирена Спасовска.

 
Погледнете како изгледала познатата пејачка и готвачка некогаш. Заедно со неа на насловната на школското списание „Наш Свет“ позираат и

Пронајдете не на следниве мрежи: