Фото: Погледнете како изгледала Бијонсе на нејзината матура!

Loading...

Бијонсе сподели фоторафија од својта матура!Имаме можност да ја видиме Бијонсе како изгледала на матурската вечер.
Притоа, покрај неа е нејзиното поранешно  момче Линдал Лок, кој неодамна изјави дека не можел да се справи со нејзината популарност, па затоа често ја мамел. Но, исто така додаде дека се кае поради тоа. 
Фотографијата погледнете ја на следната страна…

Имаме можност да ја видиме Бијонсе како изгледала на матурската вечер.
Притоа, покрај неа е нејзиното поранешно  момче Линдал Лок, кој

loading...
Loading...