Фото: Погледнете како Ноне го прослави својот роденден!

Loading...

Предроденденски Ноне прослави со своите пријатели и нормално со своето момче, црномурестиот и екстра згоден Рајан….Денеска и е роденден на Ноне Неделковска, а таа е далеку од дома. Ноне полни 28 години и се наоѓа некаде во близина на Палма де Мајорка, на бродот на кој работи.
А на бродот секогаш весело, со луди журки и убав помин.

Предроденденски Ноне прослави со своите пријатели и нормално со своето момче, црномурестиот и екстра згоден Рајан….

Ноне „плукната“ на мајка и…Погледнете од кого Ноне ја наследила убавината на следниот ЛИНКДенеска и е роденден на Ноне Неделковска, а таа е далеку од дома. Ноне полни 28 години и се наоѓа некаде во близина на Палма де Мајорка, на бродот

loading...
Loading...