Фото: Погледнете како се забавуваат сестрите Беквалац

Loading...

Наташа Беквалац наместо да жали за неодамнешната неуспешна свршувачка, таа го поминува времето во ноќни клубови и дискотеки.Сестрите Беквалац се поддржуваат и во добро и во лошо. Кристина е „рамото“ на нејзината сестра Наташа, која ја раскина свршувачката со манекенот Владимир Вуксановиќ, па реши да ја теши на ноќни излегувања на луди забави. 

 
Наташа Беквалац наместо да жали за неодамнешната неуспешна свршувачка, таа го поминува времето во ноќни клубови и дискотеки.Сестрите Беквалац се поддржуваат и во добро и во лошо. Кристина е „рамото“ на нејзината сестра Наташа, која ја раскина свршувачката со

loading...
Loading...