Фото: Погледнете какво дете била Кристина Ковач!

Loading...

Кристина Ковач на својот Твитер профил прикачи своја фотографија од детствотоЕдна од судијките на Х Фактор, Кристина Ковач пред извесно време на својот Твитер профил прикачи своја фотографија од детството под која пејачката напиша:
  “Јас во Далмација во далечната  1980 година”..
Погледнете колку слатко девојче била Кристина Ковач која во минатата емисија на Х Фактор покажа нешто повеќе.

 

Погледнете како изгледала Кристина Ковач пред 20 години на следниот ЛИНКЕдна од судијките на Х Фактор, Кристина Ковач пред извесно време на својот Твитер профил прикачи своја фотографија од детството под која пејачката

loading...
Loading...