Фото: Погледнете кој е новата љубов на Моника Белулучи

Станува збор за 56-годишниот Телман Исмаилов- кој имал имиџ на вистински женкар.Станува збор за 56-годишниот Телман Исмаилов- кој имал имиџ на вистински женкар. Парот се запознал уште во 2009 година за време на отварањето на  хотел во Турција.
Имено, претседателот на фудбалскиот клуб Беитар од Ерусалим во 2006 година и платил половина милион евра на Џенифер Лопез за да му пее на роденденот, а како благодарност и подарил златен микрофон украсен со брилијанти.
Телман  со милиони евра ја почестил и Мараја Кери, а на неговите раскошни забави присуствувале и Шерон Стоун Парис Хилтон и Ричард Гир.
 
 Станува збор за 56-годишниот Телман Исмаилов- кој имал имиџ на вистински женкар. Парот се запознал уште во 2009 година

Пронајдете не на следниве мрежи: