Фото: Погледнете што пронајде овој човек во водата од чешма, која сакаше да ја испие!

Читател на порталот Doznajemo.com денес ги направил овие фотографии, откако во чаша наточил вода од чешма од јавниот водоводен систем.
– Ов

Пронајдете не на следниве мрежи: