Фото: Погодете кое е ова девојче кое денес „гази се пред себе“

Loading...

Дали ја препознавате оваа млада дама? Во прашање е девојка која со своите атрибути ги полуди сите на Балканот.Оваа убава девојка се занимава со манекенство, а како што преведуваат бројни европски медиуми таа набрзо ќе биде една од најбараните манекенки.
Ќерка е на легендарниот спортист, исто така и нејзината сестра Сања се занимава со манекенство. Таа изгледа фантастично и пред неа е врвна ќерка. 

 
Веројатно веќе погодивте станува збор за Драгана Џаиќ. Атрактивна Србинка која плени со својата убавина.
На следниот ЛИНК може да погледнете како Драгана остава без здив!

Оваа убава девојка се занимава со манекенство, а како што преведуваат бројни европски медиуми таа набрзо ќе биде една од најбараните манекенки.

loading...
Loading...