Фото: Погрдо тело на плажа немате видено!

Loading...

Кога се во прашање славните личности и нивната појава на плажа навикнати сме да гледаме бомбастично сексипилно тело со перфектни облини.
Но, овој пат една позната личност навистина негативно не изненади со својата појава на плажа во портокалови бикини.
Станува збор за супругата на славниот фудбалер Фил Невил. Сите се восхитуваат на нивната среќа и љубов, но девинитивно не може да го кажат истото кога е во прашање телото на сопругата на овој фудбалер.
Дури и после породувањето оваа жена има премногу слабо тело. Таа изгуби премногу килограми што бикините буквално и висат како на закачалка.
На рацете и се гледаат вени, а коските излегуваат од сите страни.
Кога се во прашање славните личности и нивната појава на плажа навикнати сме да гледаме бомбастично сексипилно тело со

loading...
Loading...