Фото: Погребани трудницата и трите момчиња!

Loading...

Вчера четири лица го загубија животот кај Шабац!Во вечниот дом денеска беа испратени 29-годишниот Саша Јовановиќ, неговиот 20-годишен кум Миле Марковиќ, и снаата која била во осмиот месец од бременоста. Четвртата жртва во сообраќајката е 22-годишниот Саша Мркиќ. 
Пред неколку дена, братот на загинатиот Миле напишал дека е најсреќен на цел свет бидејќи ќе стане чичко.
Сепак, судбината не сакала ова да се случи, па моментите кои требало да бидат најсреќни во нивниот живот, ги претвори во трагедија.
Денеска Србија е завиена во тага и болка. Се слушаа крици и плач од најблиските кои ги испраќаа своите деца во вечните живеалишта.
-Сине мој зошто заспа, зошто отиде, Убавец на мајка, како ќе живеам без тебе, извикувала мајката на возачот Саша низ солзи.
Други две лица кои учествувале во сообраќајката се повредени и пренесени на Ургентниот центар во Белград а докторите нивната состојба се уште ја оценуваат како критична.Во вечниот дом денеска беа испратени 29-годишниот Саша Јовановиќ, неговиот 20-годишен кум Миле Марковиќ, и снаата која била во осмиот месец од брем

loading...
Loading...