Фото: Погребот на сопругата го фотографирал и го објавил на Фејсбук

Веќе е познато дека секакви фотографии имало на Фејсбук, но ова дефитивно до сега го немало… корисниците на Фејсбук не престануваат да не изненадуваат, погледнете.

Веќе е познато дека секакви фотографии имало на Фејсбук, но ова дефитивно до сега го немало… корисниците на Фејсбук Корисниците на Фејсбук не престануваат да не изненадуваат, погледнете.

Пронајдете не на следниве мрежи: