Фото: ПОРАДИ ОВОЈ БЛАМ, пејачката сака „да си ја забие главата во земја“

Loading...

За време на настап во 2005 година Ферги навистина имаше едно непријатно искуство Овие ситуации се ноќна мора за луѓето кои настапуваат пред илијадници обожаватели. Горките искуства сепак често се фатени со камера, а ѕвездите радо би ги заборавиле.
Но, сепак папараците се побрзи од светлината, и ништо не може да им избега од рака.
За време на настап во 2005 година таа навистина имаше едно непријатно искуство и тоа бидејќи се помочала на сцената во Сан Диего.
Погледнете на следната страна:

 
 
Овие ситуации се ноќна мора за луѓето кои настапуваат пред илијадници обожаватели. Горките искуства сепак често се фатени со камера, а ѕвездите рад

loading...
Loading...