Фото: Поради вакви треба да има Фејсбук полиција!

Интернетот е одлично место за сите да се експонираат. Но, воопшто не изгледа убаво кога  луѓе без стил и вкус ќе се обидат да се рекламираат.

Пронајдете не на следниве мрежи: