ФОТО: Поранешниот на Цеца се пофали со згодното тело!

Loading...

Манекенот Владимир Цветковиќ од Нови Сад, со кого фолк дивата Светлана Ражнатовиќ Цеца беше во врска, покажа дека со годините изгледа сѐ подобро.Владимир Цветковиќ е единствениот маж со кој Цеца излезе во јавноста по смртта на Аркан.
Бурната романса траеше шест месеци, а двајцата се разделија без скандали.
По пет години, некогашниот манекен и пејачката не контактираат, но останале во пријателски однос.
Владимир Цветковиќ е единствениот маж со кој Цеца излезе во јавноста по смртта на Аркан.
Бурната романса траеше шест месеци, а двајцата се

loading...
Loading...