Фото: После 33 години Ален Исламовиќ реши да ја скрати косата

Loading...

Пејачот Ален Исламовиќ после 33 години ја скрати својата препознатлива долга коса.Паралелно со промоцијата на новиот албум „Алкатраз“ Ален Исламовиќ одлучи после 33 години да ја скрати својата препознатлива долга коса.
„Со нов албум оди и нова фризура. Оваа промена дојде спонтано со поп-рок звук на мојот најнов албум“, изјави Ален.

Инаку на новиот албум како аранжери и продуценти се појавуваат Миро Буљан и Драгиан Херендиќ, додека за режија за новиот спот беше задолжен Бруно Гргуриќ.Паралелно со промоцијата на новиот албум „Алкатраз“ Ален Исламовиќ одлучи после 33 години да ја скрати својата препознатлива долга коса

loading...
Loading...