Фото: После овие бакнежи, се уште ли мислите дека се само пријатели?!

Loading...

Филмот „Гравитација“ ја доби и својата премиера во Њујорк, а актерската двојка Џорџ Клуни и Сандра Булок б

loading...
Loading...